Lektion!

Sitter på lektion, pausar lite med bilder! :)






Jahaja

Mm det ska ju bli kul att kryssa, två olyckor hittills... Kul.


Börjar våren komma? :D

Solsken, fågelkvitter och knoppar på träden... Jajamen snälla kom nu! :P


Sundspärlan

Nu sitter vi i energi verkstaden på sundspärlan! Uppdrag att rita ett hus? ;O


Gina tricot!

Gick och kollade lite i affärer med Tobbe idag, sen tog vi en fika i stan.. 3 par trosor inhandlades också idag!

Fick min present från Nathalie idag!

Har faktist redan provat sakerna kan jag berätta, men det var precis vad jag önskade mig av henne så blev
mega nöjd!
- Byxor från H&M
- Scarfs från Mint fashion
Tack snyyggiiis!! :)






Jag och min kusin

Filip och jag! :)


People will..

- Hate you
- Rate you
- Shake you
- Break you
But how strong you stand is
what MAKES YOU


Bilder från helgen!

Igår kom vi hem cirkus 23.00 tror jag? Somnade, upp tidigt för att jobba i görarp - snabba cash :)
Riktigt tungt och svettigt, men värt pengarna! Åkte hem, handlade med min far, sen hem och skapade smörgåstårta till imorgon då jag ska ha kalas!

(Lite myspys i bilen på väg till Skurup)
(bilder från åkern då vi försökte ta oss till ättekulla men misslyckades)

Nu sitter jag på bussen på väg hem efter en kväll med Tobbe i biosalongen - safe house!


 


I Skurup

Nu har de spelat två matcher, vunnit en och förlorat en... Får hoppas på vinst nästa match då! :)


Något jag verkligen längtar till

Är först och främst sommaren!
- kryssningen i 18 dagar
- Helsingborgsfestivalen i 3/4 dagar?
- Kroatien i 14 dagar
- Antagligen bakken över dagen

Och en massa annat!

Just nu sitter jag på IH och väntar på Tobbe som ska bli klar med sin träning och sen drar vi mot Skurup, ursäkta skrev fel innan.. Det är en *cup* och inte en match.. Extremt viktigt ... 😉


Mammas familj

Fick ju av mamma, Jonas, Simon och Tobbe också! En hel del pengar, fick 900 i kontanter, sen fick jag även kort till bion med typ 200 kr :)


Som gjorda för varandra!

Ett år med Tobbe firades med ett par timmar på isen, bio som hette "En dag i Phuket"
Som faktiskt var riktigt rolig! Idag blir det att följa med tobbe till hans match i Skurup!

Av Tobbes familj!

- Ett Biokort 300:-

Från pappa & Ann

- Rosa ljuslyktor
- Högtalare till Iphone
- Två par skor
- Pengar till kryssningen

Kvällens presenter

Av älsklingen fick jag:
- Byxor
- Skärp
- tjocktröja

 


True.. It's True..

Hej jag heter Jennifer och jag har underbara vänner :)


Mormor och morfar på besök!

Fina saker :)


Jaaaa

Snart på isen!!


Tobbe <3 Jennifer


17 år om exakt 1 timme och 6 min!

Tänk att 16 snart 17 vintrar kan ha gått så otroligt snabbt, detta inlägget kommer vara det absolut sista inlägget som jag skriver när jag är 16 år.. Detta året har knappt hunnit börja, men flera minnen finns redan, som 17 år ska jag leva som en galning, njuta av livet, va med vänner, skaffa nya vänner, älska min pojkvän och familj som jag redan gör otroligt mycket, men aldrig sluta älska! Finns ingenting jag ångrar.. Detta.. Detta är en bra början på år 2012!

16 years plus one year becomes 17 years... Right? ;D<3

Nu ska jag faktiskt sova, vakna som en 17-åring... Bli firad med tårta och presenter, fika med mormor och morfar, åka skridskor med älskling Tobbe och simon, träffa Jonas, åka hem till pappa och Ann, bli firad där och träffa syskonen, gå på bio med älskling, säkert ännu mer, sen sova där... Jag är rätt nöjd! GODNATT :D<3


Hemma hos kusinis!

Snackat lite skit med kusin och Emmy, ätit pizza och haft det trevligt!
Jag och Wilma på bilden! Kolla in hennes blogg:
Www.wilmaajorme.blogg.se


B-L-A B-L-A

Okej, dags att uppdatera eller?

Av någon anledning bytar jag aldrig kanal när det blir reklam i programmet jag kollar på, utan stör mig på hur dåliga reklamer det finns istället... Exempel som den här idioten från siba som bara springer runder och skriker och typ skrämmer iväg kunderna.. Visste ni att han har blivit kidnappad för några år sedan? ;O
Ja, kanske fanns en anledning till det? Nej men, ligger framför vår tv och kollar på american best home videos, har kollat tv ungefär 40% av dagen! Men har även hunnit träna lite :)
Om ca en timme ska vi åka till kalaset - har fått reda på att hon fyller 20, riktig kvinna nu då ;) pusshej!


Imorgon = 17 år + 1 år med Tobias!

Ja som rubriken beskriver så har jag och Tobbe ett år imorgon, tiden har gått så förbannat fort, herregud med minnen! Och ja, vi är fan som Tommy och Jerry "De retas, irriterar och slår ner varandra, men kan absolut inte leva utan varandra" magiskt...


Hej höst? Eller vänta... Va?

Fy vilket väder det är idag! Har iallafall bestämt mig för att jag ska åka till stan och träna, vet dock inte vilken tid... Kanske får sällskap av Nathalie!
Efter det ska vi hem till min kusin som fyller år... Pinsamt att jag inte vet hur gammal hon blir men 20+ Vet jag! :D
Träffar även då hela feta Goa släkten, vilket också är kul..
På kvällen blir det eventuellt att träffa ett par kompisar, men fyller ju år imorgon så vi får se hur det blir med den saken!

Ja det är såklart nu när jag inte sover med Tobbe så vaknar jag så här tidigt, sjukt konstigt :S
Jaja, ligger och väntar på att klockan ska bli lite mer iallafall, puss :*


Nytt pass!

Inköp på maxi - frukt med vaniljkräm/yoghurt, sjukligt gott! Nu har big brother börjat, jävla hönsgård, men så sjukt roligt att kolla på! Ida sover här inatt och imorgon blir det att träna någon gång på dagen, sen har kusin kalas som vi ska till!
Idag har jag även fixat nytt pass och ID..
Nu är pausen slut Pusss!!!


Big Brother

Nu sitter jag och Ida framför Tv:n och kollar på ett miffo program, synd om människorna som är med :(
Snart ska vi gå till Maxi för att köpa lite goda saker och sen kolla på Big Brother, wiho!
Har även "renoverat" lite på bloggen som ni kan se, kommer mer nytt senare! Puss

Börjar våren komma? :)

Imorse kändes det verkligen som att det börjar bli vår, det var inte kallt på det viset utan skön kyla med solen skinande på en :) vill också säga tack till Emelie min fina kusin som gjorde min header! Tror jag ska göra om hela bloggen, med tanke på att den är rätt tråkig :/ men så blir det ibland!

Dagen började med att jag vaknade med världens torraste hals, vilket suger just nu eftersom vi har lov, och man vill ju inte vara sjuk då :(
Hela förmiddagen låg jag och kollade på filmen "flicka" som jag dock har sett innan men verkligen en jättebra film! Där efter hem till Tobbe, som typ precis hade vaknat? Haha iallafall bara kallingar när jag kom ;O fjantooor...
Sen gick vi faktiskt ner från rosengården till stan och kollade lite affärer! Jag fyller ju år snart så provade lite kläder (a)
Nu sitter jag på bussen på väg hem för att äta, senare ikväll blir det nog hem till Tobbe igen, får passa på när vi har så mycket tid!! :)
Jaha nästa hållplats ska jag av så bloggar senare, kyssen!

 


Laserhunden!

Det blev en liten kvällsrunda med vovven, gick längst vattnet vilket var läskigt eftersom där inte fanns lampor :( men det var skönt att gå ut en sväng och få lite frisk luft.. Nu är det pause i Wallander och nyheterna väntar .. Tog ett foto på denna fjanten!


Music is my drug!

Knarka musik till klockan nio då, då wallander börjar!!
Hade lite hopp på att Tobbe skulle komma till mig ikväll, då jag är ensam hemma, läskigt... nej men sällskapssjuk har jag blivit, måste vara med socialt umgänge 24/7 :)
Imorgon hoppas jag på att det blir bad iallafall, det är ju lov nu, inga tankar på skolan eller något annat som är tråkigt.. utan bara hitta på en massa roligt! Om fyra dagar är det även en stor dag! blir 17 + att jag har ett år med Tobias! :) tiden har verkligen gått fort! :)
Pusshej,<3

Sol!

Tjuluuu, det blev inte någon träning för mig, utan istället drog jag och träffade tobbe i stan då vi stack och solade, tog en sväng vid vattnet också, vilket var väldigt mysigt i solen! ikväll blir det en lugn kväll i himmet, mys framför wallander eller blir det big brother, hehe jaja maten står på bordet, pusshej!


Helgen med älsklingen ❤

Dagen igår tillbringade jag med min sötis, kollade på hans match då de förlorade mot danskjävlar! Höll på att gå sönder så kallt det var, regn + blåst + kyla är inget att hurra för.. Där efter åkte vi till Coop och köpte en massa gott, på kvällen fixade vi en efterrätt medan vi kollade på gladiatorerna.. Helt sjukt vilka kroppar de har! ;O
Senare vid tolv ungefär somnade vi båda två, gick upp vid åtta eftersom Tobbe skulle till match, åkte hem till mamma och har nu precis handlat goda nybakade bullar som vi ska mumsa på :) funderar på ifall jag ska åka och träna sen, vi får väl se, pusshej :)<3


Snart till Tobbe!

Idag som jag nämnde i förra inlägget så skulle jag och Ida till kullagatan och kolla present till mig :) det blev ett par blåa jeans/chinos som är riktigt fina :) nu sitter jag faktiskt och gör ingenting eftersom jag väntar på att Tobbe ska höra av sig! Ikväll blir det väl bara mys :) så puss! :)<3


17/2

Sitter på bussen till skolan just nu, först blir det matte och sen italienska.. Där är det slut för dagen! Men jag och Nathalie sätter på en film i aulan som heter alive.. Verkar riktigt bra, där efter ska jag och Ida till kullagatan och kolla kläder, sen träna, hem till mamma och träffa dom.. Senare ikväll blir det att träffa Tobbe :) puss! :)


Snart beger jag mig till Gymmet!

Idag blev det att köpa en päls, en vit sådan.. måste bara berätta att de har sjukt snygga saker, och allt är jättebilligt fast att det är äkta päls och skinn!

Inte så jättebra bild på den jag köpte! men riktigt nöjd!
Nu, eller ja snart ska jag ta bussen in till stan för att gymma! Bloggar kanske senare ikväll. Pusshej!

Who the fuck cares?!

Vad har hänt med dagens samhälle? Absolut ingen.. ingen person är nöjd med sig själv och sitt utseende...

Om du inte ska få dåligt samvete, så för det första, om du tycker om din kropp, Titta inte på andra som du tycker ser bättre ut, för då får du helt enkelt dåligt samvete.. vad nöjd med den du är!

Ser du en söt tjej på stan eller var fan som helst, låt henne vara söt, bli inte som den tjejen, utan var dig själv, för det är de du är bäst på!

Säger en tjej/kille dumma saker till dig kanske bara skojar ex. (ful, tjock, anorektiker) osv.. be den personen att sluta, för det sårar, även ifall det är på skoj!

Har du finnar/hudfläckar/eksem - HOW CARES .. det är insidan som räknas - Man får se det goda i just den personen.

Sjukdomar som försämrar dig, som man märker, i början kan det vara jobbigt, men vafan.. du är väl bra på så mycket annat? alla kan inte vara perfekta eller rättare sagt INGEN ÄR PERFEKT!.. och alla, exakt alla har en god sida..

Men en sak som är väldigt ittiterande är att när Du/Ni först klagar på er själva och sen inte gör något åt saken.. Faktist tjejer och killar, ta tag i det om ni nu klagar istället för att söka uppmärksamhet och sen inte göra något åt saken! Hoppas ingen tog illa upp och istället förstår vad jag menar :)


Därför får ni denna bild på den absolut mest onormala, men snyggaste människan på detta runda jordklot!

Puss och kram!


Alla <3 Dag!

Hejsan alla underbara, Glad alla hjärtans dag mina fina läsare! sitter just nu i soffan hemma hos mamma och ska berätta om min dag här på  bloggen!
Dagen började med att jag fick springa till bussen (som alltid) hade en take away macka eftersom tiden bara rann ut imorse.. Det blev först och främst samhälle på morgonen, redovisning vilket gick bra för mig! Sams efter det.. pasta carbonara, Mums! där efter blev det italienska och sen svenska..
Tog tåget hem till Tobbe, mös lite där, haha råkade somna, sen hem till mamma och träffa henne lite.. vid sju ungefär ska jag ta bussen till staden och träffa Tobbe, käka lite.. sen hem till honom och sova där! det är ju trots allt alla hjärtans dag, vilket jag har insett idag är en väldigt överskattad dag som alla överdriver, själv har jag hyrt film, köpt cola, chips och chokladhjärtan som jag och älskling ska mysa på ikväll!
Puss och kram! :)<3


Min fina kusin Emelie!

Tänkte slänga in ett inlägg om min finaste och absolut bästa kusin!

Jag föddes den 23 Februari år 1995, i ett helt halvår levde jag utan denna fina varelse, i och för sig så visste jag inte mycket om mitt liv just då.. Den 20;e Augusti samma år kom en söt liten skit till världen!
Åren gick och vi har ju hur mycket minnen som helst.. tänk bara alla gånger vi har varit i stugan, gisslaved, bakken, hemma hos varann och säkert på fler ställen! kan berätta allt till dig, även fast vi inte kommer överens ibland, så är vi som systrar! det känns som det.. och i sommar ska vi på kryssning tillsammans i hela 18 dagar, som kommer bli så sjukt kul.. tänk så mycket skit vi ska hitta på istället! ahh.. längtar som fan.. och saknar dig!



Lyckligt lottad...

Att gå i träningsbyxor är nog det skönaste som finns...
Att somna i en nybäddad säng är nog det härligaste som finns...
Att ha äkta vänner är nog det säkraste som finns...
Att ha en familj är nog det mest underbara som finns...
Att ha en pojkvän är nog det mysigaste som finns...
Att ha mat är nog det godaste som finns...
Att ha en hobby är nog det roligaste som finns...
Ja, att ha allt det här är nog det BÄSTA som finns..
Jag känner mig träffad :)<3


Godnatt

Just nu befinner jag mig i en nybäddad säng, kollar på wallander.. Har pluggat en hel del nu ikväll också :) har massor av prov nu de kommande veckorna... Godnatt :)<3


Nästa.. Spårögatan!

Mästerkatten i stövlar - check! - lillebror är grymt nöjd, jag med ;)
Nu... - bussen på väg hem - check!


Snö!

Vaknade vid tio idag, åt frukost och drog till idrottshallen för att vara bamseledare! efter det gick jag och lillebror och syster ut, hjälpte till med att bygga en snögubbe.. så häääär fin blev den!

Hehe, rätt fräsig ändå! Snart ska jag och Lucas på bio, sen ikväll ska pappa ha pokerkväll..
blir väl att kolla en film eller något! Pusshej :)


På väg hem!

Ännu ett inlägg på bussen! Har varit hos Tobbe så fanns ingen tid till att blogga ;) igår stack jag till honom vid två ungefär som jag nämnde förr, på kvällen blev det mys med film, somnade i tobbes knä så det blev inte så mkt tittande för mig! Där efter deckade vi båda! Vaknade vid 11-12 ungefär, bara när jag är med Tobbe som jag kan sova så länge, haha.. På morgonen/lunchen skulle jag vara lite busig och sätta en kod på tobbes mobil och gjorde en riktig tabbe.. Glömde vad jag hade satt för kod... Mycket problem under hela dagen men lyckades återställa den.. och bilder, meddelanden och kontakter lyckades jag spara, är man bäst? Jadå! Nu ikväll har vi ätit god mat, gjort god fruktsallad med sån turkisk vanilj yoghurt eller vad det heter.. Och kollat på gladiatorerna! Missade tåget med typ 10 sekunder, duktigt irriterande istället.. men men, väntade en kvart på bussen, och under den tiden gick jag till statoil och köpte en kopp te för det var kallt som in i helvete! Puss!


På bussen!!

Sitter på bussen på väg hem till älskling, rätt skönt att sitta där solen skiner på en, för det känns som sommar när det inte är det :D längtar faktiskt extremt mycket efter sommaren!
Idag började dagen med att ha matte, pratade även om en massa annat med läraren - typ den bästa läraren av alla haha riktigt rolig tjej! Efter det gick vi till oj och köpte popcorn och cola, därefter hade vi italienska med robeeerto ;) kollade på "webcam" var i Italien det snöar just nu.. Efter den lektionen slutade vi! Men jag och Nathalie har varit lite duktiga och startat en filmklubb på skolan där vi idag visade "dirty dancing" har sett den typ 100 gånger men den är lika bra varje gång!
Snart är jag framme hos Tobbe, antar att vi ska kolla film eller något på tv.. Vi ska iallafall helt enkelt ha det mysigt! Blir att sova där också :)
Pusssss! <33


Film nu då?

Dagen började med Vollyboll på idrotten! det gör ju så sjukt ont att slå med insidan av armen.. så det blev mest trams med bollarna istället (stora bröst och gravida för ett tag) haha!
Sen blev det filosofi i 2 1/2 timme, där efter träna sen hem till Nathalie!
Just nu sitter jag själv hemma och ska snart sätta på en film till mitt goda kvällstilltugg!

Och detta blir faktist sista inlägget för idag! Pyyysss :*

Bygget i Ryde!

Godmorgon! Ja så här ser det ut om man kollar ut från mitt hus!

Fullt upp med att bygga nya hus här i Rydebäck!
Nu ska ja åka med pappa till IH för att ha idrott där, senare filosofi sen slutar jag! Träna, hem till nathalie för att plugga till ett prov som jag har nästa vecka!
Igår satt jag uppe från 21.00 -00.00 och bara pluggade svenska! Är på god väg nu!
Bloggar senare, Pusshej :)<3

Gossip girl

Tyst klass, en som sover, en som bloggar, två som spelar spel.. Resten läser, lektionen slutar om exakt 15 min! Min bok är verkligen jättetråkig, men ja, vi slutar ju snart :)
Nu ska jag ta tag i min bok! Har redovisning om cirkus en månad.. Hejsvejs!


Godnattis! :D

Känner mig riktigt hängig och trött, så nu startar jag en film och går till sängs!
Puss och godnatt!

True, true...

Fri(END)

Boyfri(END)

Girlfri(END)

Bestfri(END)

everything has an end, except
... Fam(ILY) <-- It has (I LOVE U)

Kalifornia!

Nu är denna dagen också avklarad! Sista lektionen var vi på kalifornia typ ett "underhållsställe" för ungdomar mellan 16-20 år och kollade rundor lite..
Man kan bland annat kolla film, göra film, spela in låtar, dansa och mycket mer! Verkar som ett grymt ställe!
Sitter på bussen på väg hem till mamma för att hämta lite saker där, Bamsegympan blir det efter (ledare) sen passa syskon tror jag det blir!
Imorgon hoppas jag på att träffa Tobbe, efter lång saknad .. Blir nog att träna imorgon också :)


Det är tisdag idag!!

Ja och för er som inte har stigit upp ur era sängar så kan jag meddela att det är galet kallt ute! Stackars er som bor långt upp i landet... Typ -30 :/
Nu ska jag hoppa på bussen, puss och kram :)


puss,<3

Gooooodnattt everybodyyyyy!!

Endast för dig Barbie!


Queen :)

O wiiiiieee så liten man var här! tror det är turkiet för ett par år sedan!

Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och snackar med kompisar! funderar på att plocka fram lite queen låtar för att sen starta ett band i skolan, för det hade faktiskt varit rätt kul, med tanke på att jag älskar musik!
Så, ingen lång bloggis nu!! Pusshej,<3

Biiild

Sitter och kollar en film med en chailatte i handen, hur färger fungerar och att utan mörker + ljus skulle allt vara kaos, det är väl hyfsat sant ;) snart ska vi diskutera en väggmålning som vi ska måla i vårt klassrum! Bild i 2 1/2 timme är väl inte så fel ;)


Läsning av bok på engelska ..

Hej sötnosar!
Sitter just nu med boken "gossip girl" i handen.. Vaknade vid halv åtta i morse, gjorde vid mig snabbt och tog bussen med Lois till skolan, det fick bli en birkabulle till frukost "take away" ungefär! Om exakt en timme blir det lunch - funderar på subway, bild efter det och sen slutar jag för dagen!


Lite bilder från igår/idag!







Både inne och ute för att träffa lite socialt folk! kvällen/natten tillbringade jag hemma hos Lois.. Nattamaten blev:

Och nu.. ska jag sova, det är ju skola imorgon! hoppas alla har haft en rolig helg! det har iallafall jag :) Pusshej,<3

Ingen ork med "dag 1 o.s.v"...

Sitter just nu hemma hos Tobbe! Och ska snart äta hamburgare med pommes!
Dagen började med att jag vaknade av att min lillebrors kompis ringde till min mobil av någon anledning.. Och när man vill sova och någon ringer en... Den känslan går verkligen inte att beskriva! Jaja, sen hade jag bg, tog bussen hem till mamma, fixade mig där, tåget till vallåkra för att träffa tobbbiiie :D
Puuusshej 💋💋💋💋💋


Skånetrafiken 🔫

Ändå rätt varmt ute, och med tanke på att typ allt i näsan fryser till is så känns det som man inte har någon näsa... Plus att bussarna alltid ska vara försenade när man står på hållplatsen och fryser röven av sig, medans när man själv är lite försenad och behöver den där extra minuten så är busshelvetet alltid tidig... Ska man skratta eller ska man gråta?!
Kände bara för att dela med mig av mina åsikter, nu är jag iallafall snart hos Lois, hejsvejs!!


Tjingeling! ;)

Nu sitter jag på min lillebrors rum, har precis ätit en god middag med trevliga gäster... Blir snart körd hem till Louise, sen drar vi in till stan och träffar ett par kompisar! Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusss,<3

"Jag saknar dig"

Kollar en film just nu som heter "jag saknar dig" riktigt bra är den! Snart ska jag äta lunch, ta bussen in till stan, fixa nytt nummer, klippa mig och kolla lite i affärer :) saknar min älskling, får hoppas på att vi träffas snart i alla fall :) nu står maten på bordet så puss på er :D<3


Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta!

Ja, nu sitter jag framför TVn och kollar catwomen som faktiskt är riktigt bra! Stack till maxi innan med Simon, handlade godis och läsk :) längesen
Man var här hemma, så mysigt har vi det :) imorgon blir det stan med lillebror och kolla kläder till honom, senare träffat jag Lois och några andra.. Så den kvällen blir tillbringar med godingar! :D
Puss,<3


Dagen idag! :D

Dagen började... Åkte med pappa och Lois till skolan, hade matte.. sålt ridsaker = fått pengar (Y) haft italienska.. drog till actic, solade en halvtimme = lite brunare nu! gick till Kullagatan, kollade lite affärer, hittade inget så det blev fika på Espresso house, Chailatte med chokladbakelse tror jag det var, snackade en massa med Lois..
Nu sitter jag hemma och har basen + musik på högsta volym och lyssnar på krossa alla fönster.. skulle faktiskt bara hämta mitt kreditkort, men tänkte slänga in ett inlägg innan jag drar hem till mamma!
(fast först blir det att åka in till stan och ladda på mitt jojo kort)
Bloggar ikväll tror jag :D
Puss!<3

Dag 11 - En bild från skolan


Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.

När jag är glad lyssnar jag på låtar som peppar upp en! ex:


(Stronger)

(Krossa alla fönster)
När jag är ledsen, så lyssnar jag oftast på låtar som påminner om saker.. ex:


(Hold my hand)

(Utan dina andetag)
När jag är arg, hmm det vet jag faktist inte.. det får bli den låten det blir! :D

Dag 09 - Något du är beroende av

Min säng!.. det är nog det skönaste gud har skapat, nej men.. tänk bara att få komma hem efter skolan och sova en stund, eller efter en väldigt lång och intensiv dag.. avsluta kvällen med att bädda upp sängen så skönt som möjligt, starta en film, och somna till den! det finns nog inget bättre! ;O


snart skola!

Är det bara min blogg som är helt jävla efterbliven.. eller har allas "meny" försvunnit där man ändrar textstil osv? kan heller inte lägga in bilder :S